Връщане продукти

Моля, попълнете следната форма за да получите RMA номера.

Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви или има дефект, може да я върнете или замените в рамките на 14 дни от датата на доставка. За да упражните това право е необходимо да бъдат съхранени качествата и първоначалния вид на получената стока както и да бъде върната с оригинална опаковка и етикет. 14-дневният срок за отказ не важи за стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани;

Моля, не изпращайте пратки преди да сте се свързали с нас!

Трябва да ни информирате за решението си да отмените/върнете покупката, като попълните форма по-долу.

След като се свържем с вас, подгответе стоката за изпращане, окомплектовайки я както е получена с всички прилежащи аксесоари (кабели, сензори, съединители и др.) и приложете документа удостоверяващ покупката (фактура и документ от куриера за заплащане на стоката).

След като получим върнатата стока, ние ще направим тестове и ще установим дали тя има фабричен дефект или друга повреда.

Ако стоката е с фабричен дефект или не е тази, която сте закупили се заменя БЕЗПЛАТНО от нас.

Ако стоката отговаря на тази която сте поръчали, но искате да я върнетене траспортните разходи се заплащат от вас – такса за връщане.

Ние ще възстановим сумата (по сметка посочена от вас) в рамките на 14 работни дни, след като сме получили и проверили върнатата стока.

ВАЖНО:

Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка. Молим да не забравяте старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката. Връщания направени по начин различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ.

Информация за поръчката
Информация за продукта
Captcha
Запознах се и съм съгласен(на) с Общи условия