Доставка

Ние извършваме доставките на своите продукти чрез услугите на куриерска фирма Еконт, лицензирана да извършва плащания чрез пощенски парични преводи (ППП):

1. Цени за доставка чрез Еконт на пощенска пратка до 1 кг. с включени преглед и тест:

  • при получаване от офис на Еконт - 4,90 лв.
  • при доставка на адрес - 7,85 лв. (от понеделник до петък и наличие на офис на Еконт в населеното място);
  • при доставка на адрес в населени места, в които няма офис на Еконт - 8,90 лв. (от понеделник до петък);


Доставката на адрес на клиента в събота/празник е с по-висока цена +2,74 лв. (за Еконт) . Ако не е упоменато в поръчката да бъде доставена в съботен ден/празник, ние избираме за ден на доставка понеделник (или първия работен ден ако има празнични дни). 

В процеса на създаване на поръчката, трябва да посочите адрес за получаване на пратката или офис на куриерската фирма от където желае да я вземе. Ако не е посочен офис на куриерската фирма, ние изпращаме пратка до един от най-близките до вашият адрес.

Куриерската услуга се заплаща на куриера при получаване на пратката (в офис или на адрес). Ние изпращаме пратката придружена с документ за стойността само на прудуктите в нея. 


При закупуване на продукти на стойност над 80 лв. без ДДС, доставката до офис на Еконт е безплатна (в процеса на извършване на поръчката, ще се активира опцията за безплатна доставка щом продуктите в кошницата навишат тази сума).


Всяка закупена стока (след като клиентът е натиснал бутона “Купи” и преминал през процедурата за приключване на поръчката) се изпраща в рамките на същия ден, ако поръчката е направена до 17:00 часа. Стоки закупени след тези часове в делничен ден, ще изпратим на следващият работен ден.

Поръчките, направени в почивни дни (събота, неделя или празник), ще изпратим в първия работен ден след тях.