Доставка

Ние извършваме доставките на своите продукти чрез услугите на куриерска фирма Еконт, лицензирана да извършва плащания чрез пощенски парични преводи (ППП):

1. Цени за доставка на пощенска пратка до 1 кг. с включени преглед и тест:

  • при получаване от офис на Еконт - 4,91 лв.
  • при доставка на адрес - 6,19 лв. (от понеделник до петък и наличие на офис на Еконт в населеното място);
  • при доставка на адрес в населени места, в които няма офис на Еконт - 7,66 лв. (от понеделник до петък);

* цените не включват такса за наложен платеж (1,30% от стойността на наложения платеж при получаване от офис, 2,59% при доставка на адрес), в случай, че е избран този метод на разплащане, както и sms уведомяване + 0,18 лв.


В процеса на създаване на поръчката, трябва да посочите адрес за получаване на пратката или офис на куриерската фирма от където желае да я вземе. Ако не е посочен офис на куриерската фирма, ние изпращаме пратка до един от най-близките до вашият адрес.

Куриерската услуга се заплаща на куриера при получаване на пратката (в офис или на адрес). Ние изпращаме пратката придружена с документ за стойността само на прудуктите в нея. Моля, при плащане по банков път преводът да бъде само за стойността на поръчаните стоки (без куриерската такса).

При закупуване на продукти на стойност над 70 лв. доставката е безплатна (в процеса на извършване на поръчката, ще се активира опцията за безплатна доставка щом продуктите в кошницата са на стойност над 70 лв.). Безплатната доставка може да бъде до офис на куриер. 

Всяка закупена стока (след като клиентът е натиснал бутона “Купи” и преминал през процедурата за приключване на поръчката) се изпраща в рамките на същия ден, ако поръчката е направена до 17:00 часа с доставка чрез Еконт. Стоки закупени след тези часове в делничен ден, ще изпратим на следващият работен ден.

Поръчките, направени в почивни дни (събота, неделя или празник), ще изпратим в първия работен ден след тях.

Доставката на адрес на клиента в събота/празник е с по-висока цена +2,59 лв. (за Еконт). Ако не е упоменато в поръчката да бъде доставена в съботен ден/празник, ние избираме за ден на доставка понеделник (или първия работен ден ако има празнични дни). 

Възможно е изпращане на пратка и чрез Спиди, след предварително заплащане на поръчката по банкова сметка.