Доставка

Ние извършваме доставките на своите продукти чрез услугите на куриерска фирма Еконт, лицензирана да извършва плащания чрез пощенски парични преводи (ППП):

1. Цени за доставка на пощенска пратка до 1 кг. с включени преглед и тест:

  • при получаване от офис на Еконт - 5,10 лв.
  • при доставка на адрес - 6,42 лв. (от понеделник до петък и наличие на офис на Еконт в населеното място);
  • при доставка на адрес в населени места, в които няма офис на Еконт - 7,95 лв. (от понеделник до петък);

* цените не включват такса за наложен платеж (1,34% от стойността на наложения платеж при получаване от офис, 2,69% при доставка на адрес), в случай, че е избран този метод на разплащане, както и sms уведомяване + 0,18 лв.


В процеса на създаване на поръчката, трябва да посочите адрес за получаване на пратката или офис на куриерската фирма от където желае да я вземе. Ако не е посочен офис на куриерската фирма, ние изпращаме пратка до един от най-близките до вашият адрес.

Куриерската услуга се заплаща на куриера при получаване на пратката (в офис или на адрес). Ние изпращаме пратката придружена с документ за стойността само на прудуктите в нея. Моля, при плащане по банков път преводът да бъде само за стойността на поръчаните стоки (без куриерската такса).

При закупуване на продукти на стойност над 70 лв., доставката до офис на куриера е безплатна (в процеса на извършване на поръчката, ще се активира опцията за безплатна доставка щом продуктите в кошницата са на стойност над 70 лв.).

50% отстъпка от цена за доставка на пратка до адрес на клиента, при покупка на стоки на стойност над 70 лв.

Всяка закупена стока (след като клиентът е натиснал бутона “Купи” и преминал през процедурата за приключване на поръчката) се изпраща в рамките на същия ден, ако поръчката е направена до 17:00 часа с доставка чрез Еконт. Стоки закупени след тези часове в делничен ден, ще изпратим на следващият работен ден.

Поръчките, направени в почивни дни (събота, неделя или празник), ще изпратим в първия работен ден след тях.

Доставката на адрес на клиента в събота/празник е с по-висока цена +2,69 лв. (за Еконт). Ако не е упоменато в поръчката да бъде доставена в съботен ден/празник, ние избираме за ден на доставка понеделник (или първия работен ден ако има празнични дни). 

Възможно е изпращане на пратка чрез Спиди и Български пощи, както и лично получаване (в района на х-л Плиска), след предварително заплащане на направената поръчката по банкова сметка.