Доставка

Ние извършваме доставките на своите продукти чрез услугите на куриерски фирми, лицензирани да извършват плащания чрез пощенски парични преводи:

1. Цени за доставка на пощенска пратка до 1 кг. на ф.Еконт (от 15.05.2019) с включени преглед и тест:

  • при получаване от офис на Еконт - 4,75 лв.
  • при доставка до адрес на клиента - 5,98 лв. (при офис на Еконт в населеното място и доставка от понеделник до петък);

* цените не включват такса за наложен платеж, в случай, че е избран този метод на разплащане и sms уведомяване + 0,18 лв.

2. (временно преустановено) Цени за доставка на пощенска пратка до 1 кг. на ф.Спиди 'Стандарт 24 часа' с включен включени преглед и тест:

  • при получаване от офис на Спиди - 3,98 лв. 
  • при доставка до адрес на клиента - 5,98 лв. (цена при офис на Спиди в населеното място);

* цените не включват такса за наложен платеж, в случай, че е избран този метод на разплащане.


В процеса на създаване на поръчката, трябва да посочите адрес за получаване на пратката или офис на куриерската фирма от където желае да я вземе. Ако не е посочен офис на куриерската фирма, ние изпращаме пратка до един от най-близките до вашият адрес.

Куриерската услуга се заплаща на куриера при получаване на пратката (в офис или на адрес). Ние изпращаме пратката придружена с документ за стойността само на прудуктите в нея. Моля, при плащане по банков път преводът да бъде само за стойността на поръчаните стоки (без куриерската такса).

При закупуване на продукти на стойност над 70 лв. доставката е безплатна (до офис на куриерска фирма или доставка на адрес).

Всяка закупена стока (след като клиентът е натиснал бутона “Купи” и преминал през процедурата за приключване на поръчката) се изпраща в рамките на същия ден, ако поръчката е направена до 16:00 часа с доставка чрез Спиди и до 17:00 часа с доставка чрез Еконт. Стоки закупени след тези часове в делничен ден, ще изпратим на следващият работен ден.

Поръчките, направени в почивни дни (събота, неделя или празник), ще изпратим в първия работен ден след тях.

Доставката на адрес на клиента в събота/празник е с по-висока цена (+2 лв. Еконт и +3 лв. Спиди). Ако не е упоменато в поръчката да бъде доставена в съботен ден/празник, ние избираме за ден на доставка понеделник (или първия работен ден ако има празнични дни).