Доставка

Ние извършваме доставките на своите продукти чрез услугите на куриерски фирми Еконт и Спиди, лицензирани да извършват плащания чрез пощенски парични преводи (ППП):

1. Цени за доставка чрез Еконт на пощенска пратка до 1 кг. с включени преглед и тест:

  • при получаване от офис на Еконт - 5,68 лв.
  • при доставка на адрес - 7,15 лв. (от понеделник до петък и наличие на офис на Еконт в населеното място);
  • при доставка на адрес в населени места, в които няма офис на Еконт - 8,85 лв. (от понеделник до петък);

* цените не включват такса за наложен платеж (1,45% от стойността на наложения платеж при получаване от офис, 2,90% при доставка на адрес), в случай, че е избран този метод на разплащане, както и sms уведомяване + 0,19 лв.


2. Цени за доставка чрез Спиди на пощенска пратка до 3 кг. с включени "отвори преди плащане/получаване":

  • при получаване от офис на Спиди - 4,43 лв.
  • при доставка на адрес - 8,70 лв. (от понеделник до петък и наличие на офис на Спиди в населеното място);

* цените не включват такса за наложен платеж (1.2% от стойността на наложения платеж)


Доставката на адрес на клиента в събота/празник е с по-висока цена +2,74 лв. (за Еконт) и +3,60 лв. (за Спиди). Ако не е упоменато в поръчката да бъде доставена в съботен ден/празник, ние избираме за ден на доставка понеделник (или първия работен ден ако има празнични дни). 

В процеса на създаване на поръчката, трябва да посочите адрес за получаване на пратката или офис на куриерската фирма от където желае да я вземе. Ако не е посочен офис на куриерската фирма, ние изпращаме пратка до един от най-близките до вашият адрес.

Куриерската услуга се заплаща на куриера при получаване на пратката (в офис или на адрес). Ние изпращаме пратката придружена с документ за стойността само на прудуктите в нея. 

При закупуване на продукти на стойност над 80 лв. (без ДДС), доставката до офис на Еконт е безплатна (в процеса на извършване на поръчката, ще се активира опцията за безплатна доставка щом продуктите в кошницата навишат тази сума).

50% отстъпка от цена за доставка (с Еконт) на пратка до адрес на клиента, при покупка на стоки на стойност над 80 лв. (без ДДС).

Всяка закупена стока (след като клиентът е натиснал бутона “Купи” и преминал през процедурата за приключване на поръчката) се изпраща в рамките на същия ден, ако поръчката е направена до 17:00 часа с доставка чрез Еконт и до 16:30 часа с доставка чрез Спиди. Стоки закупени след тези часове в делничен ден, ще изпратим на следващият работен ден.

Поръчките, направени в почивни дни (събота, неделя или празник), ще изпратим в първия работен ден след тях.