Доставка

Ние извършваме доставките на своите продукти чрез услугите на куриерски фирми Еконт и Спиди, лицензирани да извършват плащания чрез пощенски парични преводи (ППП):

1. Цени за доставка чрез Еконт на пощенска пратка до 1 кг. с включени преглед и тест:

  • при получаване от офис на Еконт - 5,40 лв.
  • при доставка на адрес - 6,81 лв. (от понеделник до петък и наличие на офис на Еконт в населеното място);
  • при доставка на адрес в населени места, в които няма офис на Еконт - 8,43 лв. (от понеделник до петък);

* цените не включват такса за наложен платеж (1,39% от стойността на наложения платеж при получаване от офис, 2,78% при доставка на адрес), в случай, че е избран този метод на разплащане, както и sms уведомяване + 0,18 лв.


2. Цени за доставка чрез Спиди на пощенска пратка до 3 кг. с включени "отвори преди плащане/получаване":

  • при получаване от офис на Спиди - 4,20 лв.
  • при доставка на адрес - 8,24 лв. (от понеделник до петък и наличие на офис на Спиди в населеното място);

* цените не включват такса за наложен платеж (0.6% от стойността на наложения платеж)


В процеса на създаване на поръчката, трябва да посочите адрес за получаване на пратката или офис на куриерската фирма от където желае да я вземе. Ако не е посочен офис на куриерската фирма, ние изпращаме пратка до един от най-близките до вашият адрес.

Куриерската услуга се заплаща на куриера при получаване на пратката (в офис или на адрес). Ние изпращаме пратката придружена с документ за стойността само на прудуктите в нея. 

При закупуване на продукти на стойност над 80 лв. (без ДДС), доставката до офис на Еконт е безплатна (в процеса на извършване на поръчката, ще се активира опцията за безплатна доставка щом продуктите в кошницата навишат тази сума).

50% отстъпка от цена за доставка (с Еконт) на пратка до адрес на клиента, при покупка на стоки на стойност над 80 лв. (без ДДС).

Безплатна доставка чрез Спиди не можем да изпълним, тъй като таксата (комисионната) за наложения платеж е заложена по договор за заплащане от получателя и не може да се променя в процеса на създаване на товарителница.

Всяка закупена стока (след като клиентът е натиснал бутона “Купи” и преминал през процедурата за приключване на поръчката) се изпраща в рамките на същия ден, ако поръчката е направена до 17:00 часа с доставка чрез Еконт и до 16:30 часа с доставка чрез Спиди. Стоки закупени след тези часове в делничен ден, ще изпратим на следващият работен ден.

Поръчките, направени в почивни дни (събота, неделя или празник), ще изпратим в първия работен ден след тях.

Доставката на адрес на клиента в събота/празник е с по-висока цена +2,74 лв. (за Еконт) и +3,60 лв. (за Спиди). Ако не е упоменато в поръчката да бъде доставена в съботен ден/празник, ние избираме за ден на доставка понеделник (или първия работен ден ако има празнични дни).